Биоорганик хими

Амьд организм ба микроорганизмыг бүрдүүлэгч биомолекулын химийн бүтэц, шинж чанарын тухай мэдлэг олгох

0 ₮

Нэхмэл, сүлжмэлийн хими-технологи

энэхүү хичээлээр нэхмэл сүлжмэл бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэлийн чиг хандлага, гүйцэтгэн боловсруулах (бэлтгэх, будах, хээлэх, эцсийн гүйцэтгэн боловсруулалт) процессууд, сүүлийн үеийн дэвшилтэт технологиуд (нанотехнологи, плазм) ба тусгай зориулалтын боловсруулалт (галд тэсвэртэй болгох, бичил биетний эсрэг боловсруулалт)-ын тухай онолын мэдлэг болон дэлхий нийтийн орчин үеийн чиг хандлагын тухай авч Дэлгэрэнгүй болно.

0 ₮

Нэхмэлийн үйлдвэрлэлд компьютер хэрэглэх

Нэхмэлийн үйлдвэрлэлд компьютер хэрэглэх

0 ₮

Сүлжмэлийн үйлдвэрийн технологи III

Сүлжмэлийн үйлдвэрийн технологи III

0 ₮

Нэхмэлийн материал судлал III

Нэхмэлийн материал судлал III

0 ₮

Ойн нөөцийн судалгааны шинэлэг арга, технологи

Ойн нөөцийн судалгааны шинэлэг арга, технологи

0 ₮

Визуал дизайны төсөл

Визуаль дизайны төслийг гүйцэтгэх суурь мэдлэг олгох. Визуаль дүрслэлийн арга ажиллагааг эзэмших программ хангамжийн талаар дэлгэрэнгүй мэдлэг эзэмших

0 ₮

Дижитал видео эффект

Аудио болон видео файлын төрөл онцлогуудтай танилцаж, видео камераар хийгдсэн материалыг персонал компьютер дээр засварлах, монтажлах талаар практик мэдлэгтэй болно.

0 ₮

Компьютерийн 3D анимаци

Оюутны бүтээлчээр сэтгэн бодох, хамтран ажиллах, хэрэглээний программуудыг хослуулан ажиллан 3 хэмжээст төсөл гүйцэтгэх мэргэжлийн дадлага олгох зорилготой.

0 ₮

Мултимедиа I

Хэрэглээний программуудыг ашиглан олон төрлийн медиа файлуудыг үүсгэх, засварлах байдлаар дизайны шийдэл гаргах онолын болон практик мэдлэгт сургах зорилготой

0 ₮

Пластик модель

Компьютер График Дизайнер нь хэлбэр, обьемын талаар сайн мэдлэг мэдрэмжтэй байх ёстой. Компьютерийн 3D модель, анимаци дээр ажиллахаас өмнө тухайн дүрсийн хэлбэр, харьцаа, орон зайд хэрхэн харагдах зарчмыг сайн мэдэж, мэдэгдсэний үндсэн дээр гүйцэтгэнэ. Аливаа модел хийхэд ямар шат дамжлага, аргачлал хэрэгтэйг ойлгож гүйцэтгэх зорилготой

0 ₮

Талх, чихэр, боов, гоймон үйлдвэрлэлийн технологи I

Мэргэжлийн суурь ухааны мэдлэг, үйлдвэрлэлийн дадлагад тулгуурлан талх, чихэр, боов, гоймон үйлдвэрлэх технологи ажиллагааны талаар онолын мэдлэг, практик дадал, чадвар эзэмшүүлнэ.

0 ₮

Хөдөө аж ахуйн үндэс

Бэлчээрийн болон тэжээвэр амьтны бие махбоди анатоми, физиологийн онцлог, үржлийн биологи, дасан зохицох чадвар болон төрөл бүрийн үр тариа, хүнсний ногооны үрийг тариалах агротехникийн боловсруулалтын талаархи онолын мэдлэг эзэмшүүлнэ.

0 ₮

Хүнсний шинжилгээний арга II

Мэдрэг чанар, нарийвчлал өндөртэй орчин үеийн дэвшилтэт багаж, төхөөрөмжүүдийн (Спектрофотометр, FTIR, HPLC, GC г.м) техникийн үзүүлэлт, үндсэн бүрэлдэхүүн,

0 ₮

Судалгаа шинжилгээний арга зүй II

Шинжлэх ухааны онол, арга зүйн үндсийг судалж, судалгаа, шинжилгээний ажилд хэрэглэх мэдлэг, дадлага олгоно.

0 ₮
Back to top